ایزو 22000 چیست - مشاوره ایزو
تماس با شرکت راژمان
• تلفن: 22656998-021 – 22656997-021
• موبایل: 09356694000 – عاطفه دهقان – مشاور و ممیز سیستم های مدیریت
• فکس: 22656998-021
• پست الکترونیک: ATEFEHDEHGHAAN@YAHOO.COM ، DEHGHAN.INOCERT@GMAIL.COM
• وب سایت: WWW.RAJMANISO.COM ، WWW.INOCERT.COM ، WWW.ISORAJMAN.COM
• آدرس: تهران – بلوار آفریقا ( جردن ) – بلوار گلشهر – برج آی تک
ایزو22000
سيستم مديريت ايمني مواد غذایی ISO 22000:2005
طراحی و اجراي سیستم مديريت ایمنی مواد غذایی در سازمان، تحت تاثير عوامل مختلف به ويژه خطرات ایمنی مواد غذایی، فرآورده های فراهم شده و اندازه و ساختار سازمان قرار مي گيرد. در سیستم ISO 22000، لازم است که سازمان ازيک رويکرد فرآیندی پويا و نظام مند به منظور تکوين سیستم مديريت ایمنی مواد غذايي استفاده نمايد.
استاندارد مذکور سازمان را در راستای نيل به اهداف زير یاری مي نمايد:
• امکان پذيري و تجزيه و تحليل خطر
• ايجاد برنامه های پیش نيازی عملياتی
• ايجاد طرح HACCP
• به روز در آوري اطلاعات و مستندات اوليه مشخص کننده PRP، و طرح HACCP
• طرح ريزی تصديق
• رديابی و کنترل عدم انطباق
برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس حاصل فرمایید. کارشناسان این مجموعه آماده پاسخگویی به شما عزیزان می باشند.
تماس با شرکت راژمان
• تلفن: 22656998-021 – 22656997-021
• موبایل: 09356694000 – عاطفه دهقان – مشاور و ممیز سیستم های مدیریت
• فکس: 22656998-021
• پست الکترونیک: ATEFEHDEHGHAAN@YAHOO.COM ، DEHGHAN.INOCERT@GMAIL.COM
• وب سایت: WWW.RAJMANISO.COM ، WWW.INOCERT.COM ، WWW.ISORAJMAN.COM
• آدرس: تهران – بلوار آفریقا ( جردن ) – بلوار گلشهر – برج آی تک
• تلفن: 22656998-021 – 22656997-021
• موبایل: 09356694000 – عاطفه دهقان – مشاور و ممیز سیستم های مدیریت
• فکس: 22656998-021
• پست الکترونیک: ATEFEHDEHGHAAN@YAHOO.COM ، DEHGHAN.INOCERT@GMAIL.COM
• وب سایت: WWW.RAJMANISO.COM ، WWW.INOCERT.COM ، WWW.ISORAJMAN.COM
• آدرس: تهران – بلوار آفریقا ( جردن ) – بلوار گلشهر – برج آی تک
ایزو22000
سيستم مديريت ايمني مواد غذایی ISO 22000:2005
طراحی و اجراي سیستم مديريت ایمنی مواد غذایی در سازمان، تحت تاثير عوامل مختلف به ويژه خطرات ایمنی مواد غذایی، فرآورده های فراهم شده و اندازه و ساختار سازمان قرار مي گيرد. در سیستم ISO 22000، لازم است که سازمان ازيک رويکرد فرآیندی پويا و نظام مند به منظور تکوين سیستم مديريت ایمنی مواد غذايي استفاده نمايد.
استاندارد مذکور سازمان را در راستای نيل به اهداف زير یاری مي نمايد:
• امکان پذيري و تجزيه و تحليل خطر
• ايجاد برنامه های پیش نيازی عملياتی
• ايجاد طرح HACCP
• به روز در آوري اطلاعات و مستندات اوليه مشخص کننده PRP، و طرح HACCP
• طرح ريزی تصديق
• رديابی و کنترل عدم انطباق
برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس حاصل فرمایید. کارشناسان این مجموعه آماده پاسخگویی به شما عزیزان می باشند.
تماس با شرکت راژمان
• تلفن: 22656998-021 – 22656997-021
• موبایل: 09356694000 – عاطفه دهقان – مشاور و ممیز سیستم های مدیریت
• فکس: 22656998-021
• پست الکترونیک: ATEFEHDEHGHAAN@YAHOO.COM ، DEHGHAN.INOCERT@GMAIL.COM
• وب سایت: WWW.RAJMANISO.COM ، WWW.INOCERT.COM ، WWW.ISORAJMAN.COM
• آدرس: تهران – بلوار آفریقا ( جردن ) – بلوار گلشهر – برج آی تک
اطلاعات آگهی
لطفا هنگام تماس بگویید که آگهی را در تبلیغ رسانه دیده اید:)
- شرکت inocert
- تهران /تهران – بلوار آفریقا ( جردن ) – بلوار گلشهر – برج آی تک
- 021-22656997
- ۱۳۹۲/۰۸/۰۱
- بازدید از این آگهی 1176 بار